A gyémánt a lány legjobb barátja.

Miért a mesterséges gyémánt ékszer a legjobb ajándék?

Megerőltető feladat a tökéletes ajándék megtalálása annak a szerettednek, akinek egy különleges ékszerrel szeretnél kedveskedni. De tudod mit? Azért vagyunk itt, hogy megkönnyítsük a dolgodat, és elkalauzoljunk a laboratóriumban növesztett gyémánt ékszerek csodálatos birodalmába. Mindannyian tudjuk, hogy a gyémánt a lány legjobb barátja, de alapvetően bárkit boldoggá tud tenni, legyen az nő vagy férfi. A mesterséges gyémánt ékszer megvásárlása pedig olyan, mintha eltalálnád a lottón a főnyereményt, mert ezek az ékszerek etikusak és pénztárcabarátok.

A gyémánt a lány legjobb barátja.

Tudjuk, hogy sokan közömbösek a témával kapcsolatban, de ezért vagyunk itt, hogy bemutassuk, miért tökéletes ajándék egy laboratóriumban növesztett gyémánt ékszer a hozzád közel álló különleges emberek számára.

Igazi gyémántok

Nos, ha már korábban is találkoztál a „laboratóriumban növesztett gyémánt” kifejezéssel, akkor jogosan merülhetett fel az a kérdés: ezek vajon valamiféle hamis drágakövek? Örömmel közöljük, hogy ez a megállapítás téves, mert a mesterséges gyémántok igazából valódi gyémántok. Igen, jól olvastad. Olyan briliánsok, amelyeket steril környezetben hoztak létre fejlett technológia segítségével, szakértői felügyelet mellett azért, hogy tiszta, ragyogó és lenyűgöző ékszerek készüljenek belőle.

A mesterséges gyémántok igazából valódi gyémántok.

Etikusak

Habár sok ember választja a bányászott gyémántokat, amikor valami értékes, szép dolgot vásárol, azt érdemes tudni, hogy sok esetben ezek kibányászása megterhelő lehet a környezet számára. Ezzel szemben a mesterséges gyémántokat laboratóriumban hozzák létre úgy, hogy teljes egészében leutánozzák a földkéregben zajló körülményeket. Ez egy 100%-ban etikus és környezetbarát eljárást eredményez. Ugye, milyen csodálatos lenne egy ilyet tiszta és értékes ajándékkal meglepni valakit. 

Megfizethetőbb

A gyémántok vásárlásakor az egyik fő befolyásoló tényező az ár. A drágakövek kétségtelenül értékesek, és ezzel egyenes arányban költségesek is, ezért sokan kissé túlzásnak tartják, hogy gyémántot ajándékozzanak minden jeles alkalomra. De mi van olyankor, ha kb. 40%-ot is megtakaríthatsz a laboratóriumban növesztett gyémánt ékszer megvásárlásával? Mert ez így igaz! A mesterséges gyémántok ára alacsonyabb, mint a természetes daraboké, mivel a steril környezetben létrejött drágakövek előállítása jóval olcsóbb, mintha kibányásznák őket.

Végtelen lehetőségek állnak rendelkezésedre, ha a mesterséges gyémánt ékszer mellett teszed le a voksodat. Vásárolhatsz így gyémántgyűrűket, karkötőket, fülbevalókat, medálokat és még sok egyéb mást. Emellett egy egyedi tervezéssel tökéletesen személyre szabható az ékszer. Nos akkor mire vársz még? Szuper ajándékra van szükséged, vásárolj mesterséges gyémántokat, mi biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel.

Feltétlenül iratkozz fel hírlevelünkre, ahol még több hasznos információval gazdagodhatsz a mesterséges gyémántokról!

Szeretnél még többet megtudni a szintetikus gyémánttal foglalt ékszerekről?

Olvasd el cikkeinket!

Szintetikus gyémántok osztályozása
Artidia

4 szempont, ami alapján a mesterséges gyémántokat osztályozzák

A mesterséges gyémántok osztályozása szigorú feltételekhez kötött, melynek alapját az un. 4C rendszer szabályozza: csiszolás, szín, tisztaság és súly. Csakúgy, mint a természetes gyémántoknál, a laboratóriumban növesztett darabok is eltérő minőséggel rendelkezhetnek, ami a gyengétől egészen a kiváló kategóriáig terjed. Hiszen nem minden mesterséges gyémánt tökéletes és hibátlan!

Elolvasom »
Mi a különbség a cirkónia és a mesterséges gyémántok között?
Artidia

Szintetikus gyémánt vagy cirkónia: mi a különbség?

Szépek, fényesek, akár a természetes gyémánt…mégsem egészen azok. Sokan gondolják azt, hogy csak a gyémánt az igazi ékkő – általában azok, akik egy kalap alá veszik a mesterséges gyémántokat is a cirkóniákkal. Ám az elképzelésük több szempontból is téves: a laborban növesztett gyémántok ugyanis számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, mint a természetes gyémántok – így olyanokkal is, amelyek megkülönböztetik őket a cirkóniáktól! Melyek ezek, és mik is valójában a cirkóniák? Az alábbiakban megtudhatod!

Elolvasom »
Műhelytitkok: hogyan készül a mesterséges gyémánt
Artidia

Műhelytitkok: hogyan készül a szintetikus gyémánt?

Pont olyan szép, akár a természetes, merülhet fel Benned is, amikor közelebbről megnézel egy mesterséges gyémántot. És talán a kérdés is: hogyan lehet közel olyan minőségű egy növesztett gyémánt, mint egy természetes? A válaszok a gyártási technológiában rejlenek! Cikkünkből megtudhatod ezeket.

Elolvasom »
Mesterséges gyémánt vagy moissanite?
Artidia

Moissanite vagy mesterséges gyémánt?

A mesterséges gyémánt megjelenése óta egyre gyakrabban merül fel az a kérdés, hogy van-e különbség a moissanite és a laborban növesztett gyémánt között. Igen! Van rengeteg! Először is, nem ugyanarról a két drágakő típusról beszélünk. De talán még ennél is fontosabb, hogy kinézetükben sem egyformák. Tehát, mielőtt döntenél, feltétlen győződj meg arról, hogy melyik lehet számodra a tökéletes választás.

Elolvasom »

Nézd meg milyen gyönyörű ékszerek készülhetnek laborban növesztett gyémánttal!

Arany gyűrűk
mesterséges gyémánttal

Medálok nyakláncon
mesterséges gyémánttal

Arany fülbevalók
mesterséges gyémánttal

Keresés