Mi is az az ARTIDA?

Az ARTIDIA Magyarország első mesterséges gyémánt ékszer márkája, amely elhozta az etikus, fenntartható és kedvezőbb gyémánt ékszerek világát.

Az újszerű, szintetikus gyémántoknak köszönhetően az ARTIDIA-t viselő személy maga is úgy érezheti, mintha a jövő alkotásainak egy darabja csillanna meg rajta.

ARTIDIA Artificial Diamond Logo

Küldetésünk

A jövő mesterséges gyémánt ékszereit alkotjuk meg személyre szabva amelyek etikusak, fenntarthatóak és értékesek.

Ékszer alkotásainkkal segítjük ügyfeleinket abban, hogy megajándékozzák szeretteiket vagy kiegészítsék saját stílusukat.

Miért?

Az ARTIDIA márka 2021-ben jött létre azzal a céllal, hogy hazánkban is elérhetővé tegye az ékszerpiac legszenzációsabb újítását, a laborban előállított gyémántokat, amelyek ragyogó megjelenése mellett fenntarthatóak, etikusak és értékesek.

Így született meg az angol szavak ihletéséből (artificial = mesterséges, diamond= gyémánt)  az ARTIDIA elnevezés is.

A személyes story az ARTIDIA mögött

Feil Róbert 8 éves korában kezdte el magába szívni az ékszer szakma rejtelmeit az édesapja révén. Tanulmányai ettől függetlenül más irányt vettek és Cad-Cam programozó technológusként a 3D tervezés és nyomtatás szerelmese lett.

2010-ben döntött úgy, hogy ez élet legkülönlegesebb pillanataihoz fog ékszereket készíteni akkori csapatával, így elindította vállalkozását a gyémánt ékszerek piacán.

ARTIDIA Artificial Diamond Logo

A csapatommal részesei akarunk lenni ennek a forradalmian új megoldásnak ugyanis hisszük, hogy etikus, fenntartható és a kedvező ára mellett ugyanolyan lenyűgöző mint a természetes gyémánt. Készen állunk arra, hogy felforgassuk az egész ékszerpiacot Magyarországon és nemzetközi szinten egyaránt.

Feil Róbert

- alapító -

Az ARTIDIA születése

Fáradhatatlan lelkesedése, valamint a cég innovatív jellege 2021-re olyannyira meghozta gyümölcsét, hogy az általa létrehozott márka -többek között a 3D tervezési technikának köszönhetően- Magyarország egyik legmeghatározóbb gyémánt ékszer márkájává nőtte ki magát.

Ekkor jutott elhatározásra, hogy hazánkban elsőként egy jövőbe mutató világszenzációt, a laboratóriumi körülmények között növesztett gyémántokat hozza el számunkra, amely méltán megérdemel egy saját arculatot. Így született meg az angol szavak ihletéséből (artificial = mesterséges, diamond= gyémánt) az ARTIDIA márka.

Ötvös munka az ARTIDIA mögött

Az ARTIDIA és a minőség

Az ARTIDIA ékszerek egytől egyig aranyból és platinából készülnek a legmodernebb, 3D tervezési technológiával Magyarországon, majd finom ötvös munkálatok által nyerik el végleges formájukat.

Az ékszerbe kerülő mesterséges gyémántok professzionális módon egyesével egy mikroszkóp segítségével kézzel kerülnek befoglalásba az anyagba, ezért olyan biztonságos a foglalat és ezért tudunk kimagasló garanciákat adni a kövek foglalatára.

A jövő ékszerei és 3D Technológia

Csapatunk a legmodernebb technológiákat alkalmazza mint a 3D ékszertervezés és 3D nyomtatás azért, hogy az Ügyfeleinknek a legmerészebb álmait is valóra tudjuk váltani szinte korlátok nélkül kimagasló minőségben.

A jövőbe mutató módszerekkel előbb alkotjuk meg az Ön elképzelését mint ahogy valójában elkészülne, vagyis a 3D ékszertervezésnek köszönhetően teljesen életazonos és realisztikus terveket készítünk és csak utána alkotjuk meg a valóságban a tökéletes darabot amiben biztos hogy nem fog csalódni.

Miben tudunk segíteni Neked?

Kiválasztás

Több mint 10 év tapasztalatával segítünk kiválasztani a számodra ideális modellt.

Személyre szabás

Meglévő modelljeinket formában és értékben egyaránt ízlésedre alakítjuk.

Egyedi megoldások

A 3D technológiának köszönhetően egyedi látványtervet és ékszert készítünk.

IGI certificate

Nemzetközi Certificate

A mesterséges gyémánt ékszerek minőségét az ARTIDIA certificate tanúsítja, illetve a 0,3 ct feletti szintetikus gyémántokat az IGI (International Gemological Institute) független nemzetközileg elismert drágakő laboratóriuma is bevizsgálta, így IGI Nemzetközi Certificate-et is adunk melléjük.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

A legmodernebb, 3D technológiának köszönhetően képesek vagyunk megtervezni és megvalósítani az ékszert, amely egyelőre csak a gondolataidban él. Ezáltal olyan egyedi modellt viselhetsz vagy ajándékozhatsz, amelyen másnak nincs.