ARTIDIA Karikagyűrű KGY-75

További információk

Kategória

,

Mintaszám

Stílus

Termék jellemző

Női karikagyűrű méret

Férfi karikagyűrű méret

Szélesség (mm)

Vastagság (mm)

Kő csiszolása

Center kő mérete (mm)

Kövek száma összesen (db)

Karát összesen (ct)

Kövek részletesen

Súly (Au14K)(g)

Súly (Au18K)(g)

Súly (Ag)(g)

753 193 Ft1 141 379 Ft

Ha szeretnéd megrendelni a terméket, akkor a további információkért és a pontos végösszegért kérlek kattints az “Árajánlatot kérek” gombra. 

A termék elérhető 150.000 Ft-tól 5.000.000 Ft-ig több verzióban.

A Karikagyűrűk ára egy átlagos 52-es és 62-es méret alapján van kalkulálva. A végső ár és súly a végleges mérettől is függ. Lehetőségünk van személyre szabni Neked az ékszert a stílusa és az ára szempontjából is. Választhatod a terméket többféle kő mérettel és többféle méretarányban is. Megrendelhető 14 vagy 18 karátos fehér, sárga és vörös (rozé, rózsa) aranyból egyaránt valamint más tisztaságú, színű mesterséges gyémánttal.
A feltüntetett ár tájékoztató jellegű amely a megrendelt ékszer végleges paraméterei függvényében változhat. Amennyiben kérdésed lenne kérjük, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!

Csomag és garanciáink

A csomag tartalma:

 • Elegáns díszdoboz
 • ARTIDIA ékszer certificate
 • IGI Nemzetközi Certificate (0,3 ct feletti kövek esetében)

Kivételes garancia csomag:

 • Garancia a tökéletes méret érdekében
 • 10 év garancia a kövekre és foglalatokra
 • Örök élet garancia az anyaghibára
 • Tisztítás és felülvizsgálat garancia
 • 3D látványterv garancia
 • Csere garancia
 • 100% elégedettségi garancia
 • Pénzvisszafizetési garancia
 • VIP ötvös garancia
 • “Igen” garancia
 • Álomgyűrű garancia

Tudtad?

Egy új korszak kezdődött az ékszerek világában. Megérkezett a Gyémántok új generációja. 2018-at a Mesterséges gyémántok évének nevezik ugyanis akkor már a világ gyémánt piacának az 5% át jelentette. A Laborban növesztett gyémántok Trendje folyamatosan növekszik.
A Természetes gyémántok évmilliók alatt jönnek létre a földkéreg mélyén, és a természetet megbolygatva, nagy bányák által nyerik ki a földből.
Ezzel szemben, képzeljétek el, hogy egy üzemben megteremtik ugyan azokat körülményeket amelyek a gyémántok keletkezéséhez szükségesek, hatalmas hő és nyomás hatására a szakemberek képesek néhány hét alatt mesterségesen gyémántot növeszteni egy természetes gyémánt magból kiindulva! Mindezt úgy, hogy a természetet közben nem háborgatják!

Fizikailag és optikailag nincs különbség! Mind a kettő szén atomokból épül fel! Szabad szemmel és nagyítóval sem lehet különbséget tenni, csakis speciális eszközökkel. Ugyanazt a szikrázó csillogó élményt adja! Ugyanolyan időtálló mint a természetes. Mindemellett egy fenntarthatóbb megoldás! Nem elhanyagolható tény, hogy a Mesterséges Gyémántok forrása jóval könnyebben ellenőrizhető, ugyani laborokban hozzák létre, ezáltal egy garantáltan etikus gyémántot vásárolhatsz.
A mesterséges gyémánttal foglalt ékszereket különbözőképpen illetik. Ezek többek között az alábbiak lehetnek: szintetikus gyémánt kövezésű, mesterséges gyémánttal ékített, laboratóriumi gyémánttal készült, laboratóriumban növesztett, előállított gyémánttal foglalt ékszer, de a lab grow diamond vagy az artificial diamond megnevezést is lehet hallani hazánkban.

Az ékszer, ami tökéletesen passzol

A legmodernebb, 3D technológiának köszönhetően képesek vagyunk megtervezni és megvalósítani az ékszert, amely egyelőre csak a gondolataidban él. Ezáltal olyan egyedi modellt viselhetsz vagy ajándékozhatsz, amilyen másnak nincs.

Keresés